THE WAREHOUSE

More information about this project

The WAREHOUSE was designed to bring modern industrial sanctuary living to a tropical island location. As you enter the space, you are greeted with an expansive open-plan living area that seamlessly blends indoor and outdoor living. The garden interior atrium takes center stage, with a pool nestled inside and surrounded by lush greenery. The space is flooded with natural light, thanks to the 6-meter-high wall made of tinted glass inlays, which creates a sense of openness and spaciousness.

The modern minimalism of the space is accentuated by Japanese antique cabinetry and features, which add a touch of warmth and texture to the otherwise sleek and contemporary aesthetic. The cabinetry is crafted from rich, dark wood antiques and features intricate details and clean lines that pay homage to traditional Japanese design. Moving through the space, you’ll find two luxurious bedrooms down stairs each with its own unique water feature pond that is visible from the bathroom. These serene water features create a peaceful and calming ambiance, adding to the overall tranquility of the home.

The bathroom itself is a spa-like oasis, with a rain shower that overlooks the lush greenery of the atrium. The minimalist design of the space allows for maximum relaxation, while the antique Japanese cabinetry adds a touch of warmth and character. Throughout the home, the use of natural materials and muted colors creates a cohesive and calming aesthetic that allows the lush greenery of the atrium to take center stage. The master bedroom has its own spacious lounge area, open plan bathroom with a stain glass meditation room all designed for clients person space requirements. This luxurious warehouse home is the perfect blend of modern minimalism and traditional Japanese design, creating a serene and tranquil oasis in the heart of Canggu.

More information about this project

The WAREHOUSE was designed to bring modern industrial sanctuary living to a tropical island location. As you enter the space, you are greeted with an expansive open-plan living area that seamlessly blends indoor and outdoor living. The garden interior atrium takes center stage, with a pool nestled inside and surrounded by lush greenery. The space is flooded with natural light, thanks to the 6-meter-high wall made of tinted glass inlays, which creates a sense of openness and spaciousness.

The modern minimalism of the space is accentuated by Japanese antique cabinetry and features, which add a touch of warmth and texture to the otherwise sleek and contemporary aesthetic. The cabinetry is crafted from rich, dark wood antiques and features intricate details and clean lines that pay homage to traditional Japanese design. Moving through the space, you’ll find two luxurious bedrooms down stairs each with its own unique water feature pond that is visible from the bathroom. These serene water features create a peaceful and calming ambiance, adding to the overall tranquility of the home.

The bathroom itself is a spa-like oasis, with a rain shower that overlooks the lush greenery of the atrium. The minimalist design of the space allows for maximum relaxation, while the antique Japanese cabinetry adds a touch of warmth and character. Throughout the home, the use of natural materials and muted colors creates a cohesive and calming aesthetic that allows the lush greenery of the atrium to take center stage. The master bedroom has its own spacious lounge area, open plan bathroom with a stain glass meditation room all designed for clients person space requirements. This luxurious warehouse home is the perfect blend of modern minimalism and traditional Japanese design, creating a serene and tranquil oasis in the heart of Canggu.

More impressions

More insights into this project

Anita Horn

Connect with us!

Our dedication to tailoring solutions for our clients is unmatched. From branding elements like signage and logos to wallpaper, paint, furniture, lighting, styling, and art, we curate every detail for you.